John Masters Organics

John Masters OrganicsHvorfor John Masters Organics?

John Masters Organics forsøger aldrig at spare på omkostningerne ved at erstatte de økologiske planter med ringere ingredienser. De økologisk certificerede ingredienser anvendt af John Masters Organics er certificeret af enten EcoCert, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers, Oregon Tilth eller Organic Crop Improvement Association.

John Masters produkter

Certificering
Alle produkter er fremstillet i henhold til National Organic Program under USDA (det amerikanske landbrugsministerium). Derfor kan vi tilbyde en pleje til dit hår og din hud, som ingen anden – for kun verdens fineste botanik kan give verdens fineste produkter! Der benyttes vildt dyrkede ingredienser og koldpressede, dampdestillerede ekstrakter. Ydermere er der i firmaet forbud mod alle petroleumsbaserede eller “ikke-organisk”- baserede ingredienser.

For John Masters Organics produkter gælder det, at alle ingredienser skal leve op til John’s personlige og meget strenge retningslinier:

1. Ingen SLS (sodium lauryl sulfat), SLES, parabener, DEA, MEA, eller TEA.
2. Ingen GMO (Genetisk Modificerede Organismer).
3. Ingen petro-kemikalier (ingredienser baseret på petroleum).
4. Ingen dyreforsøg.
5. Ingen kunstige farvestoffer, dufte eller fyldstoffer.
6. Alle ingredienser skal være økologiske.
7. Alle planteekstrakter og essentielle olier skal så vidt muligt være økologisk certificeret.
8. Alle essentielle olier skal være dampdestillerede og ikke udtrukket med propylen glykol, som ødelægger effekten af olien.
9. Alle planteolier skal være kold-pressede og ikke varmedestillerede, hvilket ødelægger planteoliens terapeutiske egenskaber.
10. Alle ingredienser skal være beviseligt gavnlige for håret eller huden.
11. Alle ingredienser skal høstes på en miljøvenlig måde (vildt dyrket).
12. Alle ingredienser skal, såvidt muligt, være biologisk nedbrydelige.
13. Fair-Trade ingredienser skal bruges hvor det er muligt.

Filosofien:

John Masters Organics er nemlig stiftet ud fra en filosofi om at udvikle rene økologiske plejeprodukter uden brug af kemikalier og skadelige tilsætningsstoffer. Her finder du luksus hår- hud- og kropspleje, fremstillet helt uden kunstige farve- og tilsætningsstoffer, baseret på de fineste essentielle olier – med økologiske, vildt dyrkede ingredienser og koldpressede, dampdestillerede ekstrater. Vores produktion opererer med et forbud mod alle petroleumsbaserede eller ikke-økologisk baserede ingredienser.

Ingredienser
John Masters Organics benytter i videst muligt omfang vildt dyrkede afgrøder, sikrer at kun de nødvendige dele af planten høstes og at der plantes erstatningsplanter, såfremt hele planten alligevel fjernes. Ingredienserne til John Masters Organics produkterne hentes fra hele verden. Kun de bedste afgrøder benyttes, f.eks. æterisk rosenolie fra Bulgarien og Kukui nøddeolie fra Hawaii. John Masters Organics forsøger aldrig at spare på omkostningerne ved at erstatte de økologiske planter med ringere ingredienser.

Enkelhed
Vi støtter en enkel og ren måde at gøre tingene på – ikke kun igennem udviklingen af vores produkter, men også via måden hvorpå vi leverer dem til vores kunder. Hos os finder du aldrig kunstige farver eller dufte i ingredienserne. Al indpakning bruger mindst mulig mængde blæk og er trykt på 100% genanvendeligt og ubleget papir.

John er fortsat med i den mindste detalje!
I dag står John fortsat i spidsen for udviklingen af den efterhånden meget omfattende serie, som nu kan købes i over 25 lande verden over. Og intet produkt bliver sat i produktion, med mindre John selv har været med i udviklingen og personligt har afprøvet kvaliteten.

Historien:

John Masters begyndte sin karriere allerede i 70erne, hvor han arbejdede på Miamis og Manhattans førende saloner. I 80erne var Johns ry vokset til et af de bedste i mode- og skønhedsbranchen. Samtidigt blev John i stigende grad interesseret i økologi og de alvorlige sundhedsrisici, der er ved inhalere og arbejde med skrappe salonkemikalier hver dag.
John begyndte derfor udviklingen af sin serie for over 20 år siden i New York ud fra et personligt ønske om at fremstille et renere og sundere alternativ til typiske hår- og hudplejeprodukter.
I 1994 åbnede John den første ren-luft salon i verden, i SoHo New York, hvor kun ammoniak-fri hårfarve, og ikke-giftige permanenter, hårspray og negleprodukter er tilladt. Kort tid derefter introducerede John en komplet serie af parabene-fri, økologisk hår- og hudpleje.

Salonen:
Varemærket John Masters Organics blev inspireret af salonen i New York, som er himmelsk, fredfyldt og velduftende. Kunderne oplever beroligende musik, behagelig aromaterapi og afslappende skønhedspleje. Det øjeblik, kunderne træder ind i salonen, efterlades hverdagens kaos, og de forlader salonen smukke og fornyede.
I salonen skabes og fuldendes produkterne med inspiration fra salonens kunder. Hvert produkt er sammensat med et simpelt mål for øje: Super Natural Beauty.
I dag er salonen John Masters Organics´ “flag ship store” og man kan fortsat opleve John Masters Organics, der hvor serien oprindeligt blev skabt og udviklet. Og fortsat med et simpelt mål for øje: Super Natural Beauty.

Hvorfor økologisk?

Kunststoffer har deres berettigelse, men ikke på og i kroppen. Hvorfor bruge skrappe kemikalier i shampooer, styling gels, fugtighedscremer og sæber? De blev blot skabt som billige erstatninger for naturlige sammensætninger, der alligevel gør et bedre job. Det er bedre for kroppen og miljøet at vende tillbage til kilden: Super Natural Botanicals.
~ John Masters
Økologisk dyrkning respekterer miljøets egne systemer til at bekæmpe sygdomme i afgrøder og hos husdyr. Man undgår dermed at bruge pesticider, ukrudtsmidler, kunstgødning, væksthormoner, antibiotika og/eller genmanipulation. I stedet anvender de økologiske landmænd en række teknikker, der hjælper til med at opretholde økosystemerne og minimere forureningen.
John Masters Organics økologiske produkter indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer – bare ren nydelse!

Kvaliteten:

Produkterne er certificerede i henhold til USDAs strenge krav for økologi. Derfor kan vi tilbyde en pleje til dit hår og din hud, som ingen anden – for kun verdens fineste botanik kan give verdens fineste produkter!
Strenge kvalitetskrav til samtlige ingredienser og hele produktionen.
Kunstige tilsætningsstoffer har en vis berettigelse, men ikke i eller på vores krop. Hvorfor bruge skrappe kemikalier i shampoo, styling produkter, hudpleje og sæber? De er blot fremstillet som en billig erstatning for økologiske ingredienser, som alligevel giver et bedre resultat. Det er bedre for kroppen og miljøet at gå tilbage til kilden: super natural botanicals.
Denne simple filosofi danner grundlaget for en af verdens absolut mest omfattende økologisk certificerede hår- og hudplejeserier.
“Jeg ville ikke sætte mit navn på produkterne, hvis ikke jeg selv elskede dem” – John Masters